Pentru a putea vota, modifica pagini sau abona la modificările unei pagini trebuie să fiți autentificați. Cu această ocazie scăpați și de acest mesaj deranjant.

Ajutor:Cuprins: Diferență între versiuni

De la l10n.ro
Salt la: navigare, căutare
m (New page: == Cum se foloseşte acest sit == Din păcate momentan nu este foarte simplu să contribui pe acest sit deoarece modulul de semantică, necesar pentru buna structurare a informaţiilor mă...)
 
m
Linia 7: Linia 7:
  
 
Există umătoarele tipuri de aritcole:
 
Există umătoarele tipuri de aritcole:
* Proiecte - alt produse ce sunt localizate în română şi care au un articol pe sit în care sunt notate informaţii despre acestea: responsabil cu traducerea, starea acesteia, calitatea, ultima actualizare, etc
+
* [[:Category:Project|Proiecte]] - alt produse ce sunt localizate în română şi care au un articol pe sit în care sunt notate informaţii despre acestea: responsabil cu traducerea, starea acesteia, calitatea, ultima actualizare, etc
* Termeni - acestea sunt cuvinte, în engleză, care sunt traduse - totalitatea termenilor formează glosarul.
+
* [[:Category:Term Termeni]] - acestea sunt cuvinte, în engleză, care sunt traduse - totalitatea termenilor formează glosarul.

Versiunea de la data 15 noiembrie 2007 16:44

Cum se foloseşte acest sit

Din păcate momentan nu este foarte simplu să contribui pe acest sit deoarece modulul de semantică, necesar pentru buna structurare a informaţiilor măreşte semnificativ complexitatea sitului.

Totuşi dacă aţi mai avut experienţă cu Mediawiki (Wikipedia) ar trebui să vă familiarizaţi destul de repede.

În plus această pagină va fi completată în timp cu noi informaţii.

Există umătoarele tipuri de aritcole:

  • Proiecte - alt produse ce sunt localizate în română şi care au un articol pe sit în care sunt notate informaţii despre acestea: responsabil cu traducerea, starea acesteia, calitatea, ultima actualizare, etc
  • Category:Term Termeni - acestea sunt cuvinte, în engleză, care sunt traduse - totalitatea termenilor formează glosarul.