Pentru a putea vota, modifica pagini sau abona la modificările unei pagini trebuie să fiți autentificați. Cu această ocazie scăpați și de acest mesaj deranjant.

Discuție Utilizator:Secarica

De la l10n.ro
Salt la: navigare, căutare

Precizare

Țin să-mi iau o piatră de pe inimă. N-aș vrea să credeți că dacă vă contrazic o fac din simpla plăcere de a mă angaja în conflicte. De fapt trebuie să vă spun că vă contrazic numai cu mari rezerve, pentru că respect ce ați făcut pentru intrarea limbii române în normalitate, în mediul digital și nu numai. Ani la rînd v-am folosit driverul de tastatură și l-am recomandat la rîndul meu cu căldură și altora. Cred că v-am mai spus asta undeva (poate la Softpedia?), dar nu știu dacă vă mai amintiți de mine.

În concluzie vă rog să nu mi-o luați în nume de rău. Îmi iau precauția să v-o spun, pentru că pe internet e ușor să-ți bănuiești adversarul de răutate. --AdiJapan 5 iulie 2010 10:10 (UTC)

Adversar ? Asta cred că este o deformare de la forumuri (sau poate Wikipedia). Nu, nu este cazul, sau eu nu percep lucrurile așa. Consider că discuțiile în contradictoriu dar argumentate sunt în general constructive, utile atât participanților la discuție cât și altor cititori care urmăresc ideea detașat sau interesat. Ce-i drept există o și problemă, anume că dacă discuția se lungește, chiar și argumentat, devine un chin pentru cel care vrea să sintetizeze concluziile.
Nu mă apuc să dau raportul la schimbările sau completările pe care le fac, însă au fost și vor mai fi destule situații în cadrul traducerilor de care mă ocup (puține de altfel) unde am schimbat câte ceva în urma discuțiilor de pe lista diacritice, sau în urma ajustării unor termeni în glosar, sau (mai rar) după citirea unor comentarii aici la terminologie (este adevărat că nu cu creierul spălat, ci cu reținere și uneori combinat cu discuții cu colegi, prieteni, sau nevastă :)
Despre amintirea unui anume fir de discuție pe Softpedia sau altundeva, nu, sau doar vag în cel mai bun caz, dar de AdiJapan ca prezență pe un forum (nu mai știu care, posibil Softpedia) îmi aduc aminte, pentru că ieșiseră scântei pe undeva (fără legătură cu mine) și țin minte că argumentele lui AdiJapan îmi păreau corecte, deși exprimate cam fără loc la replică :)
(din partea mea renunță la formula de politețe, oi fi eu așa mai babalâc ca ani, dar nu cadrează aici și nici nu este cazul) -- Cristian Secară 05.07.2010
De acord în toate privințele. AdiJapan 5 iulie 2010 16:07 (UTC)