Pentru a putea vota, modifica pagini sau abona la modificările unei pagini trebuie să fiți autentificați. Cu această ocazie scăpați și de acest mesaj deranjant.

Discuție:home

De la l10n.ro
(Redirecționat de la Discuție:Home)
Salt la: navigare, căutare

Aici se discută despre homepage

Legături principale

mi-ar plăcea ca în legăturile principale să există o legătură directă la Ghidul pentru traducători... imediat după glosar2

deasemena consider că e important să promovăm lista de discuţii ca metodă de colaborare pentru echipele de localize. Pe wiki mai poţi discuta una altă... dar e nasol să avem mai multe canale de comunicare. de aceea mi-ar plăcea sa văd în legăturile principale şi o legătură directă la pagina listei de discuţii sau la o pagină wiki în care este descrisă lista de discuţii

Adiroiban 13 ianuarie 2008 13:30 (EET)

Aspectul general al site-ului

Mi-ar place ca fontul folosit să fie mai mare. Astfel va fi mai uşor de citit.

Chiar dacă site-ul are un design interesant prefer ca el să fie utilizabil şi accesibil. Legăturiile scrie cu gri dau impresia că ele sunt dezactvate, iar un utilzator obişnuit cu mediawiki va găsi greu legăturile către acţiuni şi paginile speciale.

Adiroiban 13 ianuarie 2008 14:13 (EET)

Pagină fără #if-uri

Vedeţi aici dacă doriţi să modificaţi pagina casei după aceasta --Reptila 17 noiembrie 2009 09:29 (UTC)

Pagina principală

De ce pagina principală poartă numele de "home"? și tocmai pe situl acesta... Iar pagina termenului "home" este denumită "traducere-home" apărând astfel în lista de termeni la litera T în loc de H... De ce nu este "home" redenumită în "Pagină principală" (sau "Acasă", aşa cum apare în lista din stânga de la navigare) iar "traducere-home" în "home", așa cum este normal? --ANDROBETA 5 septembrie 2010 20:31 (UTC)