Pentru a putea vota, modifica pagini sau abona la modificările unei pagini trebuie să fiți autentificați. Cu această ocazie scăpați și de acest mesaj deranjant.

Localizarea în NSIS (Installer)

De la l10n.ro
Versiunea din 20 ianuarie 2008 10:43, autor: Admin (Discuție | contribuții) (Pagină nouă: NSIS este o unealtă open-source pentru realizarea de programe de instalare. Varianta originală este o aplicaţie ne-unicode care foloseşte codepage-uri pentru afişarea diferitel...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

NSIS este o unealtă open-source pentru realizarea de programe de instalare.

Varianta originală este o aplicaţie ne-unicode care foloseşte codepage-uri pentru afişarea diferitelor limbi. Ca efect secundar dacă sistemul de operare nu suportă codepage-ul limbii române aceasta nu va fi afişată în lista de limbi disponibile.

Relativ de curând aplicaţia a fost realizat un patch/fork pentru ca aplicaţia să poată fi compilată şi unicode. --Sorin Sbârnea 20 ianuarie 2008 10:43 (EET) Eu am testat în producţie varianta unicode şi funcţionează dar ţineţi minte că kiturile de instalare create nu vor merge pe versiunile de Windows din gama 95, 98, Millenium.

Resurse utile: